Krijg 10% korting op uw eerste bestelling met couponcode: welkomstkorting10

SLAAPCOMPANY KUSSENS

Een goed kussen is essentieel voor een goede nachtrust. En daarbij spelen verschillende facetten een rol. De hoogte van het kussen maakt dat u een natuurlijke lighouding heeft, waarbij de rug en nek in vloeiende vorm doorlopen. Kussens van De SlaapCompany kunnen gemakkelijk dikker of dunner worden gemaakt, naar behoefte. 

ONZE HOOFDKUSSENS

CLASSIC KUSSENS

Het meest gebruikte kussen in de Benelux. Gewoon lekker stevig en goedgevuld met hoogwaardige veerkrachtige microvezel. Past zich aan aan uw lighouding en zorgt hiermee voor de juiste ergonomie. Gaat bovendien lang mee. Het Classic-kussen, een garantie voor slaapcomfort.

BOX KUSSENS

Een extra dik kussen voor als u wat meer hoogte wil. Vormt zich naar uw ideale ligstand en brengt optimale ergonomie en comfort door de hoogwaardige en veerkrachtige microvezelvulling. Een garantie voor jarenlang slaapplezier en -comfort.

PROTECTOR KUSSENS

Voor een extra stevige tijk, ofwel hoes, kiest u voor het protector-kussen. Een doorgestikte dubbellaagse tijk geeft extra stevigheid en brengt dito comfort. Tezamen met de hoogwaardige en veerkrachtige vulling van microvezel staat de protector garant voor ergonomie en langdurig slaapcomfort.

ALLE HOOFDKUSSENS

10%

10% Korting bij het aanmaken van een nieuw account