Krijg 10% korting op uw eerste bestelling met couponcode: welkomstkorting10

OVER ONS

OVER SLAAPCOMPANY

Kussens, dekbedden en matrastoppers worden in onze eigen fabrieken geproduceerd. Zo kunnen we voortdurend het productieproces bijsturen. Kwaliteit en duurzaamheid spelen hierin een belangrijke rol.

De SlaapCompany, een vertrouwd adres
Welkom bij Slaapcompany.com.

Sinds 2009 verkopen wij kwaliteitsvolle hoofdkussens, dekbedden en matrastoppers. Onze jarenlange kennis vertaalt zich in producten die voldoen aan uw wensen voor een comfortabele nachtrust. Wij produceren zelf in onze eigen fabriek en verkopen en verzenden rechtstreeks aan u. Zo kunnen we een breed assortiment garanderen, heeft u een geweldige keuze en, niet onbelangrijk, kunnen we onze prijzen laag houden.

De SlaapCompany, klantgerichte klantenservice
Wat voor vraag u ook heeft, aarzel niet om ons te bellen of mailen. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk met een passend antwoord. Voor after-sales, nadat de bestelling is afgerond of de producten zijn bezorgd, kan u uiteraard ook bij ons terecht. U krijgt gegarandeerd antwoord binnen een werkdag. Contacteer ons via e-mail op info@slaapcompany.com of bel tijdens kantooruren naar 0032 3 771 59 00 voor vragen of advies over soorten beddengoed.   

Tevredenheidsgarantie
Wij willen graag dat onze klanten 100% tevreden zijn! Mocht u niet helemaal tevreden zijn met een product of met onze dienstverlening, dan horen wij dat graag telefonisch of via e-mail. Binnen de 14 dagen zullen wij uw vraag inhoudelijk beantwoorden. Bent u niet tevreden met de manier waarop wij een klacht behandelen? Dan kan u contact opnemen met de Geschillencommisssie Thuiswinkel. Hiervoor kunt u gaan naar www.sgc.nl. U kan ook uw klacht kenbaar maken bij het Europees online geschillenplatform ODR. Gelukkig zijn wij nog nooit voor deze commissies verschenen. In principe vinden wij dat klachten moeten voorkomen worden. Mochten ze er toch zijn, vinden wij dat deze horen opgelost te worden.

14 dagen bedenktijd

Voldoet het gekochte item niet aan uw verwachtingen? Dan heeft u 14 dagen de tijd om dat bij ons te melden en het product terug te zenden.

Betalingen
Om ervoor te zorgen dat u 100% veilig en betrouwbaar kunt betalen bij ons, bieden wij vier mogelijkheden:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop direct afrekenen. Als u internetbankiert dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Overboeking

Wij bieden u de mogelijkheid om het factuurbedrag zelf over te maken naar onze rekening. In dat geval ontvangt u na het bestelproces een factuur via e-mail. Wanneer u het geld overgeboekt heeft, zullen wij het desbetreffende atelier direct opdracht geven uw bestelling te verwerken.Creditcard of PayPal

Wij bieden u de mogelijkheid om via creditcard te betalen. Wij accepteren Visa en Mastercard. Ook is het mogelijk om via PayPal te betalen. Hier heeft u wel een (gratis) PayPal account voor nodig. Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden wij tevens de mogelijkheid tot betalen met Bancontact. Nadat u de bestelling plaatst, wordt u tijdelijk doorverwezen naar de betaalomgeving van Bancontact. Vervolgens komt u weer terug op onze website voor een betaalbevestiging.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

10%

10% Korting bij het aanmaken van een nieuw account